Maak een afspraak

Personal Training

Opzoek naar sportieve begeleiding, aangepast aan uw wensen? Refit – Personal Training kan je zeker en vast helpen bij het behalen van je sportieve doelstelling. Beter bewegen, fitter leven en vaak opkomende blessures voorkomen of aanpakken. Maarten van Refit zorgt voor een persoonlijk schema op uw maat. Vooraf zal een intakegesprek plaatsvinden om je persoonlijk traject te bespreken. Indien je na het gesprek beslist om in te stappen vervallen de kosten van het intake gesprek. Anders zal er 30 euro aangerekend worden.

 

Ook voor begeleiding en opvolging van je trainingen kan je terecht bij Refit personal training. Maarten heeft al jaren lang ervaring in sporten zoals Triathlon en waterpolo.Voor meer info kan je contact opnemen met Maarten via maarten@refit-hofstade.be of 0494 58 55 37.

Tarieven

Wil je graag continuïteit dan is één van de onderstaande maand formules* iets voor jou.

*minimum 3 maand

Wil je graag flexibiliteit en niet gebonden zijn aan een vast tijdstip maar wil je graag af en toe een sportieve sessie? Kies dan voor één van deze formules.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Een volledig aangepaste formule is zeker en vast bespreekbaar. Neem contact op via maarten@refit-hofstade.be of 0494 58 55 37 voor meer info of om een traject op maat te bespreken.