Maak een afspraak

Groepslessen

Sport je liever niet alleen maar in groep? Via Refit – Hofstade kan je deelnemen aan de wekelijkse groepslessen HITT, Core Stability en Aqua Jogging. Wat houden de groepslessen juist in kan je hieronder ontdekken.

HITT

High Intensity Interval Training is de training waarin verschillende oefeningen onder hoge intensiteit worden uitgevoerd. Het zorgt voor spieropbouw en vetverbranding en het tilt je conditie en gezondheid naar een hoger niveau. Iedereen kan deelnemen aan deze workout aangezien we de oefeningen kunnen differentiëren naar elk niveau. De prijs per les is 10 euro, een 10 beurtenkaart kost 80 euro.

Elke dinsdag van 19u30 tot 20u30
Afspraak: Hofstade-Dorp 56

12_20-Architime-Aalst27404-1024x1024
lactaattest Refit - Hofstade

Aquajogging

 

Deze groepsles gaat door in diep water, waardoor men onbelast kan trainen. Aquajoggen is gericht op zowel het verbeteren van de uithouding (door verschillende loopvormen) als op het verstevigen van het lichaam (door spierversterkende oefeningen). Tijdens de les draagt men een wet-belt of drijfgordel zodanig dat men in een verticale positie kan blijven drijven, maar klein aquafitness materiaal zoals handschoentjes, halter, ballen,… kunnen ook in het diep water gebruikt worden. Net zoals de andere groepslessen, staat deze les open voor iedereen! Jong én oud, ervaren én onervaren,… Iedereen kan op zijn eigen niveau en even efficiënt trainen. Het is wel aangewezen om te kunnen zwemmen of toch zeker geen waterangst te hebben. Deze lessen staan even on-hold door het Covid-19 virus.

 

Wil je graag deelnemen? Stuur een mailtje info@refit-hofstade.be om je in te schrijven. De prijs per les is 10 euro, een 10 beurtenkaart kost 80 euro. Elke les zal een uur duren. Op dinsdag zal de HIIT groepsles doorgaan van 19u30 tot 20u30. Op donderdag is er de les Core Stability van 19u45 tot 20u45. Deze lessen vinden plaats op basisschool De Vlieger in Hofstade. Het Aqua Joggen gaat door op zondag van 11u30 tot 12u in het zwembad van Aalst. Prijs per les is 5 euro.

Core Stability

 

We bouwen de oefeningen langzaam aan op. Zo krijgt je lichaam de kans om sterker en soepeler te worden zonder enig risico op letsel. Bij de oefeningen gebruik je geen extra gewichten. Enkel jouw lichaamsgewicht of een onstabiele ondergrond zorgen voor een verzwaring van de training. Onder core stability verstaan we het trainen van alle spiergroepen die mee bijdragen tot het verstevigen en stabiliseren van onze romp. Deze spieren bestaan uit buikspieren, rugspieren, bilspieren, bekkenbodemspieren en beenspieren. Deze les staat open voor iedereen waar je op eigen niveau kan bewegen. De prijs per les is 10 euro, een 10 beurtenkaart kost 80 euro.

Elke donderdag van 19u45 tot 20u45
Afspraak: Hofstade-Dorp 56